Skip to main content
16 december, 2021

# Onderwerpen


Michel Baghuis
Founder, CEO

Stekkedoos maakt websites en internet-applicaties.

Wij bieden ook support voor webbeheerders.

Webdesign uit Antwerpen

Brabo Antwerpen
16 december, 2021

Hebt u een project in gedachte? Laat het ons weten. De koffie staat klaar.

Maak een afspraak of bel 03 825 82 38. Webdesign Stekkedoos heeft heel wat klanten uit de provincie Antwerpen. Als je een website wil laten maken komen we graag eens op bezoek. Zo kunnen we de sfeer van je bedrijf of organisatie opsnuiven en je plannen voor de nieuwe website leren kennen. Als je liever digitaal je plannen uit de doeken doet kan dat natuurlijk ook. 

Bij onze Antwerpse klanten die gekozen hebben voor een SEO-pakket komen we zelfs jaarlijks op bezoek. Op die manier kunnen we de evolutie van de website opvolgen en bijsturen waar nodig.

Wat kunnen we voor jou doen? Bekijk zeker even onze internet-diensten.

Een website laten maken in Antwerpen

Als je een website op maat laat maken is een goede communicatie noodzakelijk om een geslaagde website te maken.  Daarom willen we in de eerste plaats  met onze opdrachtgevers een persoonlijke band scheppen. Voor ons is dit belangrijk om jouw project (of product) te leren kennen. En dat gaat natuurlijk gemakkelijker als je ook in Antwerpen zit. Wij nemen de tijd om nauw samen te werken en om een duidelijk doel op stellen wat u met de website wil bereiken. Enkel op die manier kunnen wij een website opstellen die uw doelpubliek bereikt en begeesterd.

Ook tijdens de productiefase overleggen we geregeld met onze klanten. Samen met onze copywriters en grafische mensen bespreken we de mogelijkheden en houden de lanceringdatum goed in het oog. Op deze manier bent u steeds betrokken bij de ontwikkeling van uw website en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Ook nadat uw site online staat bieden wij een geïndividualiseerde aanpak. Wij zorgen voor opleiding van de webbeheerders en copywriters. Wij begeleiden uw medewerkers op hun PC, thuis of op het werk. Op die manier beschik je over de juiste tools om je internet-project verder te laten evolueren.

Vanwege deze persoonlijke aanpak richten wij ons voornamelijk op bedrijven en organisaties uit Vlaanderen en Brussel.

Professioneel webdesign uit Antwerpen

Evalueren

We onderzoeken wat het beste zou werken voor jouw project en we maken een gedetailleerd plan om dit aan te pakken.

Ontwikkelen

Stekkedoos bouwt verder op jouw visie. Met onze expertise maken we van jouw project een succesvol product.

Implementeren

Het Stekkedoos-team uit Antwerpen begeleid je met de lancering van je internet-project en zorgt er voor dat dit werkt zoals verwacht.

Evolueren

Samen stellen we een plan op voor de toekomst om je site verder te laten evolueren. 

 

Webdesign uit Hemiksem - Antwerpen - België

Vers van de pers