Joomla 2.5 : Update Nu!

Maakt u nog gebruik van Joomla! versie 2.5?joomlaupdate

Dan is het tijd voor een UPDATE naar Joomla! 3 omdat de support voor Joomla! 2.5 is gestopt in december 2014.

End-Of-Support: Wat betekent dit?

Voor Joomla CMS komen geregeld beveiligingsupdates uit. Je kan dit het beste vergelijken met een antivirusprogramma, ook hier moet je de virusdefinities regelmatig updaten anders is je virusprogramma waardeloos tegen de nieuwste virussen. Zonder deze updates wordt uw website kwetsbaar voor hackers. Een update binnen dezelfde Joomla-versie is een eenvoudige handeling.

Een update naar een nieuwe Joomla-versie vergt toch wel wat controle. De Joomla-kern kan gemakkelijk worden geüpdate, maar extensies die nadien werden toegevoegd moeten ook beschikbaar zijn voor de nieuwe Joomla-versie. Hetzelfde geld voor de template.

Update-Support: Wij kunnen helpen!

  • We stellen een updateplan op,
  • We loodsen u stap voor stap door de update OF
  • Stekkedoos voert de update voor u uit

Een Joomla-update is net alsof je verhuist naar een nieuwe woonst. Je gaat door je imboedel, je kiest de dingen die je mee gaat nemen, versleten en overbodige dingen breng je naar het containerpark. Eénmaal in je nieuwe woonst koop je misschien een nieuw meubel en probeert alles zo geriefelijk mogelijk op te stellen.

Hetzelfde geldt voor een Joomla-update. Het is het ideale moment om te beslissen wat werkt en wat niet. Wat mag blijven? Wat moet weg?

Webdesign Stekkedoos helpt je om te beslissen wat weg mag en stelt alternatieven voor om je nieuwe Joomla-site optimaal te gebruiken.

Joomla Update Service

Neem nu contact op. Wacht niet te lang en hou je site beveiligd!