Webdesign Stekkedoos

Hoe gebruik ik de rapporten SEO T2 van Stekkedoos?

Een goede website biedt antwoorden op vragen van je bezoekers. Om te weten met welke vragen je bezoekers zitten is het daarom handig om het gedrag van je bezoekers te onderzoeken. Dit kan met het SEO T2-pakket van Stekkedoos.  Dit pakket bevat een hele lijst van onderzoekstechnieken en optimalisaties zodat jouw website door bezoekers geapprecieerd wordt en daardoor hoger scoort in de ranking van Google. 

Naast de (technische) optimalisatie van Stekkedoos heb je beschikking over twee pagina's met statistieken om je eigen resultaten te evalueren en om "keyword research" op te zetten: 

  • een pagina met je resultaten op de zoekpagina's van Google: Ranking op "Google zoeken"
  • en een pagina met gegevens over de effectieve bezoeken op jouw website: Bezoekersstatistieken Google Analytics

E-mail marketing voor Joomla: drie oplossingen

e-mail marketing JoomlaE-mail marketing wordt al geruime tijd gebruikt door grotere bedrijven. Webdesign Stekkedoos wil dit zowel financieel als technisch in het bereik brengen van kleinere bedrijven en zelfstandige ondernemers. Door uw e-mail marketing in eigen handen te nemen hebt u een veel snellere responstijd en maakt u een aanzienlijk financieel voordeel. Eénmaal als uw website operationeel is en u de nodige opleiding hebt genoten, zijn er geen extra kosten.

Webdesign Antwerpen

Hebt u een project in gedachte? Laat het ons weten. De koffie staat klaar.

Maak een afspraak of bel 03 825 82 38.

Webdesign Stekkedoos heeft heel wat klanten uit de provincie Antwerpen. Als je een website wil laten maken komen we graag eens op bezoek. Zo kunnen we de sfeer van je bedrijf of organisatie opsnuiven en je plannen voor de nieuwe website leren kennen. Als je liever digitaal je plannen uit de doeken doet kan dat natuurlijk ook. 

Bij onze Antwerpse klanten die gekozen hebben voor een SEO-pakket komen we zelfs jaarlijks op bezoek. 

Een website laten maken

Als je een website op maat laat maken is een goede communicatie noodzakelijk om een geslaagde website te maken.  Daarom willen we in de eerste plaats  met onze opdrachtgevers een persoonlijke band scheppen. Dit is onontbeerlijk om je project (of product) te leren kennen. Wij nemen de tijd om nauw samen te werken en om een duidelijk doel op stellen wat u met de website wil bereiken. Enkel op die manier kunnen wij een website opstellen die uw doelpubliek bereikt en begeesterd.

Webdesign Stekkedoos:
de persoonlijke aanpak. 

Ook tijdens de productiefase overleggen we geregeld met onze klanten. Samen met onze copywriters en grafische mensen bespreken we de mogelijkheden en houden de lanceringdatum goed in het oog. Op deze manier bent u steeds betrokken bij de ontwikkeling van uw website en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Ook nadat uw site online staat bieden wij een geïndividualiseerde aanpak. Wij zorgen voor opleiding van de webbeheerders en copywriters. Wij begeleiden uw medewerkers op hun PC, thuis of op het werk. Op die manier beschik je over de juiste tools om je internet-project verder te laten evolueren.

Vanwege deze persoonlijke aanpak richten wij ons voornamelijk op bedrijven en organisaties uit Vlaanderen en Brussel.

Professioneel webdesign uit Antwerpen

Evalueren

We onderzoeken wat het beste zou werken voor jouw project en we maken een gedetailleerd plan om dit aan te pakken.

Ontwikkelen

Stekkedoos bouwt verder op jouw visie. Met onze expertise maken we van jouw project een succesvol product.

Implementeren

Het Stekkedoos-team uit Antwerpen begeleid je met de lancering van je internet-project en zorgt er voor dat dit werkt zoals verwacht.

Evolueren

Samen stellen we een plan op voor de toekomst om je site verder te laten evolueren. 

 

Webdesign Hemiksem - Antwerpen - België

 

Ook interessant:

 

 

Laat een boodschap achter

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input