Webdesign Stekkedoos

Hoe gebruik ik de rapporten SEO T2 van Stekkedoos?

Een goede website biedt antwoorden op vragen van je bezoekers. Om te weten met welke vragen je bezoekers zitten is het daarom handig om het gedrag van je bezoekers te onderzoeken. Dit kan met het SEO T2-pakket van Stekkedoos.  Dit pakket bevat een hele lijst van onderzoekstechnieken en optimalisaties zodat jouw website door bezoekers geapprecieerd wordt en daardoor hoger scoort in de ranking van Google. 

Naast de (technische) optimalisatie van Stekkedoos heb je beschikking over twee pagina's met statistieken om je eigen resultaten te evalueren en om "keyword research" op te zetten: 

  • een pagina met je resultaten op de zoekpagina's van Google: Ranking op "Google zoeken"
  • en een pagina met gegevens over de effectieve bezoeken op jouw website: Bezoekersstatistieken Google Analytics

E-mail marketing voor Joomla: drie oplossingen

e-mail marketing JoomlaE-mail marketing wordt al geruime tijd gebruikt door grotere bedrijven. Webdesign Stekkedoos wil dit zowel financieel als technisch in het bereik brengen van kleinere bedrijven en zelfstandige ondernemers. Door uw e-mail marketing in eigen handen te nemen hebt u een veel snellere responstijd en maakt u een aanzienlijk financieel voordeel. Eénmaal als uw website operationeel is en u de nodige opleiding hebt genoten, zijn er geen extra kosten.

Webdesign Antwerpen

Maak een afspraak. Tel 03 825 82 38

Als je een website op maat laat maken is een goede communicatie noodzakelijk om een geslaagde website te maken.  Daarom willen we in de eerste plaats  met onze opdrachtgevers een persoonlijke band scheppen. Dit is onontbeerlijk om uw bedrijf (of product) te leren kennen. Wij nemen de tijd om nauw samen te werken en om een duidelijk doel op stellen wat u met de website wil bereiken. Enkel op die manier kunnen wij een website opstellen die uw doelpubliek bereikt en begeesterd.

Laat een boodschap achter

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input