Webdesign Stekkedoos

Gratis Virtuemart templates/themes

Hier een overzicht van gratis templates voor Virtuemart en Joomla.

Voor de vormgeving van je webwinkel maak je eigenlijk gebruik van twee templates. Eén template is voor het Joomla-deel van de site, een andere template (VM-theme) zorgt voor de opmaak van het Virtuemart-deel van je site.

Je kan altijd je huidige Joomla-template behouden en de standaard VM-theme gebruiken of aanpassen.

Sommige template-boeren bieden echter speciale VM-themes aan, soms apart, soms in combinatie met een Joomla-template. De meeste templates voor Virtuemart zijn echter te betalen. Een mooi overzicht kan je vinden op Virtuemart (VM Templates of VM Themes). Ook bij Yagendoo heb je een handig overzicht.

Wij zijn echter op zoek naar gratis templates en themes. Hieronder een overzicht:

Joomla-hosting kiezen

Waarop moet je letten bij de keuze van je joomla-hosting?

Er zijn verschillende goede Joomla!-hosting providers beschikbaar.

Prijzen variëren zeer sterk, er zijn zelfs gratis alternatieven. Maar wat krijg je ervoor?

In de eerste plaats is het belangrijk om te weten te komen welke voorafgaande stappen je nog moet nemen. Als je wil werken met het CMS Joomla moet dit immers geïnstalleerd zijn. Dit kan je doen in de beheeromgeving van je hosting. In de meeste gevallen zal dit DirectAdmin, Plesk of cPanel zijn. Je moet dan een database configureren en de Joomla-bestanden via FTP uploaden. Uit ervaring weten bij Stekkedoos dat dit voor veel gebruikers niet eenvoudig is. De betere hostingbedrijven hanteren tegenwoordig een one-click-install om Joomla te installeren. Dit maakt het al iets eenvoudiger maar toch hebben veel mensen problemen met de verdere configuratie.

Daarom hanteren we bij Stekkedoos een "sleutel-op-de-deur" formule. Alles wordt voor jou geconfigureerd, inclusief e-mailadres, zodat je direct kan starten met je Joomla-website.

 

Als je op zoek bent naar geschikte Joomla-hosting let dan op volgende punten:

E-mail marketing

E-mail marketing wordt al geruime tijd gebruikt door grotere bedrijven. Webdesign Stekkedoos wil dit zowel financieel als technisch in het bereik brengen van kleinere bedrijven en zelfstandige ondernemers. Door uw e-mail marketing in eigen handen te nemen hebt u een veel snellere responstijd en maakt u een aanzienlijk financieel voordeel. Eénmaal als uw website operationeel is en u de nodige opleiding hebt genoten, zijn er geen extra kosten.

Webdesign uit Antwerpen

Maak een afspraak.

Wij komen naar u toe!

 In de eerste plaats willen we met onze opdrachtgevers een persoonlijke band scheppen. Dit is onontbeerlijk om uw bedrijf (of product) te leren kennen. Wij nemen de tijd om nauw samen te werken en om een duidelijk doel op stellen wat u met de website wil bereiken. Enkel op die manier kunnen wij een website opstellen die uw doelpubliek bereikt en begeesterd.