Skip to main content
Bel voor website support

Scoren met Google

Websites die gevonden worden

Als je een nieuwe website hebt en pas begint met zoekmachineoptimalisatie (SEO) , is het belangrijk om te weten hoe SEO werkt, zodat je dit kan gebruiken in het voordeel van je bedrijf of organisatie. Het correct gebruik van SEO zal een groot voordeel opleveren omdat het de zichtbaarheid van je website vergroot, waardoor er meer bezoekers klant zullen worden. 

Wat is SEO?

Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachineoptimalisatie is het optimaliseren van websites zodat deze een betere ranking behalen in de weergave van zoekresultaten bij zoekmachines zoals Google en Bing.

SEO Type 1: een goede start

Ideaal om met je website goed uit de startblokken te komen. Zeker als je een nieuwe website opstart is het belangrijk dat je website opgepikt wordt door zoekmachines zoals Google.

Alle websites die Stekkedoos maakt zijn standaard voorzien van de zoekmachineoptimalisatie SEO Type 1.

  • Het bevat een basispakket met functies, extensies of plugins waarmee je Joomla- of Wordpresswebsite wordt uitgerust.
  • We geven je SEO-tips voor het optimaliseren van artikelen die je zelf schrijft.
  • Aanmelding en configuratie van uw SEO-account bij Google

SEO Type 2: het begeleidingsplan

SEO is geen knop die je aan of uit zet, maar vraagt constante aandacht en heel wat blijvende inzet. Webdesign Stekkedoos biedt klanten die de ranking bij zoekmachines verder willen verbeteren een begeleidingsplan aan: SEO Type 2.

Dit doen we door SEO-statistieken aan te bieden en een constante SEO-monitoring. Meer nog: we werken pro-actief en geven je tips om je website te verbeteren. Onze specialisten begeleiden je (of je team) om alles uit je website te halen en geven tips voor verdere optimalisatie van je internetonderneming.

We denken met je mee: "SEO as a Service".

SEO-overleg met je organisatie of met externe marketingpartners kan via de telefoon of via mail, maar ook via deze channels.

Microsoft Teams
Slack
Discord
Whatsapp

SEO statistieken

Een duidelijk zicht op de cijfers met een SEO KPI Dashboard

Mijn loodgieter zegt altijd "Meten is weten.", en hij heeft gelijk. Zonder cijfers is je website overgeleverd aan het "natte-vinger-werk". Bij Stekkedoos worden aanbevelingen enkel op cijfers gebaseerd, of beter, de evolutie van cijfers. We volgen evoluties in de statistieken op en vergelijken op jaar- of kwartaalbasis.

Via de backend van je website kan je 24/24 een handig SEO KPI Dashboard raadplegen van de bezoekersstatistieken op uw site en tevens een overzicht van de evolutie van uw ranking op Google. Deze bevatten gegevens over de herkomst en het bezoekersgedrag van je klanten. Met deze overzichtelijke grafieken kan je ook zelf aan de slag om je internet-marketing te analyseren en bij te sturen.

Stekkedoos zet je op weg om deze rapporten te gebruiken en te interpreteren. 

SEO monitoring

Voor een continue SEO-check

Ook na de lancering van houden we je website constant in het oog. Op je website zullen immers geregeld nieuwe pagina's, teksten en foto's worden toegevoegd of gewijzigd. Onze SEO-monitor volgt deze aanpassingen op en geeft een seintje als er problemen mochten zijn.

Wij volgen de website op en analyseren je site ook op SEO-prestaties. Webdesign Stekkedoos geeft je praktische tips hoe je meer bezoekers en klanten kan genereren. Indien gewenst maken we een zoekterm-analyse, evalueren het gebruik van social media en schakelen we een professionele SEO-copywriter in om uw teksten te verbeteren. We komen bij jouw langs of overleggen online om je resultaten te bekijken en de tips te bespreken.

Deze monitoring is ten zeerste aanbevolen voor websites waarbij je zelf regelmatig gegevens toevoegt zoals een blog of een webshop. 

Zoekmachineoptimalisatie SEOT2 voor 194,00 € per jaar

(Prijs exclusief BTW)

Neem even contact op. We informeren je graag om een betere keuze te maken.

Michel van Stekkedoos