Skip to main content

Website laten maken

... op maat van uw budget

We maken professionele websites aan betaalbare prijzen. Hierdoor stellen we de nieuwste communicatie- en marketingtools ook beschikbaar voor kleinere bedrijven, verenigingen en organisaties.

Webdesign Stekkedoos maakt nieuwe websites, groot en klein. We maken nieuwe websites voor verenigingen, organisaties, zelfstandigen en bedrijven.

Heb je wel een nieuwe website nodig?

Als je al een website hebt is het meestal niet nodig om een nieuwe website te maken. Door je website te recyclen, te herstructuren en te pimpen kan je heel wat uitsparen op de prijs.

Je bent dan beter af met een re-design of een re-make.

Michel van Stekkedoos

Wat is een "website op maat"?

Bij het maken van een nieuwe website komt heel wat bij kijken. Als je een website op maat laat maken sluit deze perfect aan bij de wensen van je bedrijf of vereniging.

Samen met onze klanten zoeken we inhoud dat de bezoeker boeit en gaan we op zoek naar de beste manier om dit te ordenen in pagina's of artikels. Stekkedoos helpt klanten bij het vertellen van hun internetverhaal. Onze copywriters zorgen voor duidelijke taal en we maken onze webpagina’s graag toegankelijk voor mensen met een beperking. 

Grafisch zal de website duidelijk aansluiten bij je huisstijl. We maken nieuw grafisch materiaal zoals logo's en icoontjes die helemaal in de stijl zijn van je bedrijf. We integreren jouw foto's of deze van onze fotografen.

Je website kan geïntegreerd worden met je huidige administratie. Denk maar aan de koppeling met sociale media, facturatie, stockbeheer, leden-of klantenbeheer of met het CRM-systeem. Wie gaat de website beheren binnen jouw organisatie? Voor deze mensen voorzien we een handleiding en eventueel een opleiding voor het dagelijks beheer van de website.

Teksten schrijven

Heb je een vlotte pen? Dan kan je zelf de teksten schrijven én invoeren. Maar je kan ook gebruik maken van onze professionele copywriters.

Foto's of video's nemen

Professionele foto's geven je website meteen heel wat uitstraling. Maar misschien heb je zelf wel wat talent en wil je je website zelf updaten met fotomateriaal.

Je logo ontwerpen

Ben jij creatief en heb je een logo gemaakt? Eventueel zetten we jouw ontwerp om in een digitaal bestand ofwel maken onze grafische mensen voor jouw een nieuw fris ontwerp.

CMS opleiding

Heb je nog geen ervaring met een CMS zoals Wordpress, Joomla of Drupal? Geen probleem, we zorgen voor een opleiding op maat zodat je het dagdagelijks beheer van de website zelf kan doen.

Bepaal zelf de prijs van je website

Door bepaalde zaken zelf te doen kan je natuurlijk enorm uitsparen op de prijs van je website. Webdesign Stekkedoos werkt met een zeer flexibel concept qua taakverdeling voor het maken van je site.

Heb je zelf wat feeling voor grafische vormgeving dan kan je met onze gebruiksvriendelijke Page Builder snel indrukwekkende pagina's maken.

Heb je wel wat now-how over WordPress of Joomla? Dan kan je toch zelf je website configureren. Heb je op een bepaald moment toch een probleem met je CMS dan kan je nog altijd beroep doen op Stekkedoos.

Heb je problemen om leuke teksten te schrijven? Dan kan je dat deel eventueel uitbesteden aan onze professionele copywriter.

Wil je wel eens proberen om een website te maken via drag & drop? Dat kan bij Stekkedoos. GEEN gedoe met code  … . Je kan direct beginnen te draggen en droppen.

"Leuk om toch een professional achter de hand te hebben."

(de hond blijft thuis)

Onze persoonlijke aanpak

Als je een website op maat laat maken is een goede communicatie noodzakelijk om een geslaagde website te maken. Daarom willen we in de eerste plaats met onze opdrachtgevers een persoonlijke band scheppen. Dit is onontbeerlijk om je project (of product) te leren kennen. Wij nemen de tijd om nauw samen te werken en om een duidelijk doel op stellen wat u met de website wil bereiken. Enkel op die manier kunnen wij een website opstellen die uw doelpubliek bereikt en begeesterd.

Ook tijdens de productiefase overleggen we geregeld met onze klanten. Samen met onze copywriters en grafische mensen bespreken we de mogelijkheden en houden de lanceringdatum goed in het oog. Op deze manier bent u steeds betrokken bij de ontwikkeling van uw website en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Ook nadat uw site online staat bieden wij een geïndividualiseerde aanpak. Wij zorgen voor opleiding van de webbeheerders en copywriters. Wij begeleiden uw medewerkers op hun PC, thuis of op het werk via onze Premium support. Op die manier beschik je over de juiste tools om je internet-project verder te laten evolueren.

prijs