Webdesign Stekkedoos

MAATWERK WEBSITE

Op maat van uw budget

Maak kennis met Michel van Stekkedoos 

 of bel even 03 825 82 38

maatwerk websiteWat is een "website op maat"?

Als je een website op maat laat maken sluit deze perfect aan bij de wensen van je bedrijf of vereniging. Grafisch zal de website duidelijk aansluiten bij je huisstijl. Ook inhoudelijk heb je alle vrijheid om je teksten te schrijven (of te laten schrijven) en te positioneren. Op administratief vlak kan de website geïntegreerd worden met je huidige administratie. Denk maar aan de koppeling met facturatie, stockbeheer, leden-of klantenbeheer of met het CRM-systeem.

Bekijk zeker onze portfolio met tevreden klanten. 

 

Wat kost een "website op maat"?

De kost van een op maat gemaakte website is afhankelijk van twee zaken: je huidige website en je verwachtingen.

Veel klanten komen naar ons met een bestaande website. In veel gevallen is het mogelijk om deze site zowel technisch als inhoudelijk te vernieuwen. Zo kan je bestaande CMS zoals Wordpress of Joomla worden geüpgrade naar de laatste versie en kunnen extensies of plug-ins worden bijgewerkt. Op grafisch vlak kan je bestaande website voorzien worden van een nieuw jasje, een nieuwe template of theme.

Als je al een website hebt kan dit de kosten van een "website op maat" enorm drukken. Natuurlijk is de kost ook afhankelijk van je verwachtingen , zowel op grafisch als technisch vlak.

 

Wat zijn de mogelijkheden?

 

 Ideaal voor bedrijven of organisaties die via het internet hun doelen willen bereiken.

 

Ook interessant: