Webdesign Stekkedoos

SEO Joomla!

 Voor onze klanten bieden wij twee SEO-pakketten: SEO Type 1 en 2.

SEO is de optimalisatie van uw webpagina's in de ranking van zoekmachines zoals Google Search.

 

SEO Type 1: een goede basis

Deze formule is ideaal om met uw website goed uit de startblokken te komen. Zeker als je een nieuwe website opstart is het belangrijk dat je website opgepikt wordt door zoekmachines zoals Google.  Alle websites die Stekkedoos maakt zijn standaard voorzien van SEO Type 1.

  • Basispakket technische instellingen Joomla-SEO
  • Tips voor het optimaliseren van artikelen die u schrijft
  • Aanmelding en configuratie van uw account bij Google 

 

SEO Type 2: het begeleidingsplan

SEO zelf op je laptopVia de backend van uw website kan je 24/24 een handig overzicht raadplegen van de bezoekersstatistieken op uw site en tevens een overzicht van de evolutie van uw ranking op Google. Deze bevatten gegevens over de herkomst en het bezoekersgedrag van uw klanten. Met deze overzichtelijke grafieken kan u aan de slag om uw internet-marketing te analyseren en bij te sturen.

DEMO: bezoekersstatistieken op je website

DEMO: evolutie van je ranking op "Google Zoeken"

Eénmaal uw website is gemaakt is de SEO nog niet afgelopen. Webdesign Stekkedoos biedt een begeleidingsplan om de zoekmachineoptimalisatie bij te sturen.

SEO Type 2 is een begeleidingsplan (SEO as a Service) voor de optimalisatie van uw webpagina's in de ranking van zoekmachines zoals Google Search.

 

SEO voor een succesvolle website.

Wij volgen de website constant op en analyseren uw site ook op SEO-prestaties. Webdesign Stekkedoos geeft u praktische tips hoe u meer bezoekers en klanten kan genereren. Indien gewenst maken we een zoekterm-analyse, evalueren het gebruik van social media en schakelen we een professionele SEO-copywriter in om uw teksten te verbeteren. En als je dat graag hebt komen we bij jouw langs om je resultaten te bekijken en de tips te bespreken.

 

Meer info over het SEO T2-pakket? Mail of bel 03 825 82 38

 

 

Zie ook:

Hoe gebruik ik de rapporten SEO T2 van Stekkedoos? 

Laat een boodschap achter

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input