Webdesign Stekkedoos

Gratis WordPress Thema's

De thema-database van nl.WordPress.org

https://nl.wordpress.org/themes/

Op de database van nl.WordPress.org kan je duizenden gratis thema's vinden. Met meer dan 7000 thema’s is het de grootste verzameling gratis WordPress-thema’s.

Gratis wordpress thema's

De thema’s die op nl.wordpress.org staan worden eerst onderworpen aan een grondige controle.  Dit wil zeggen dat deze thema’s beantwoorden aan de richtlijnen van WordPress.org en daarom van goede kwaliteit zijn.

Je kan de thema’s installeren via het dashboard van je WordPress-website maar je kan ze ook downloaden via nl.wordpress.org/themes.

 

Als je door de meer dan 7000 thema’s wil bladeren ben je wel even bezig. Daarom is het handig om de Eigenschappenfilter te gebruiken. Je kan er thema’s filteren op layout, eigenschappen en onderwerp. Bij de meeste thema’s kan je de layout echter aanpassen. De filter “Onderwerp” mag je ook met een korrel zout nemen. Laat je bij het onderwerp niet te veel leiden door de gebruikte foto’s op de demo. Je kan de foto’s gemakkelijk vervangen door je eigen foto’s waardoor de website direct een ander uitzicht krijgt.

gratis wordpress thema'sSommige van deze thema’s zijn gratis versies van een betalende versie met extra mogelijkheden. Op die manier kan je het thema ook eerst uitproberen vooraleer je de betalende versie aanschaft. Soms is niet altijd duidelijk welke opties inbegrepen zijn in de gratis versie. Bekijk daarom altijd aandachtig de beschrijving van het thema. De thema’s op nl.wordpress.org zijn 100% GPL compatible.  

Laat een boodschap achter

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input